Vi på Alzahraa Academy vill tacka alla som gjorde vår öppet hus-dag till en sådan stor succé. Att få se gamla och nya studenter visa föräldrar, besökare och intresserade från allmänheten runt i våra lokaler fyllde mig med stolthet och glädje och detta var en fantastisk dag på alla sätt.

Det är viktigt för oss att visa upp vad vi gör och hur mycket som faktiskt pågår. Samtidigt är det viktigt att all vår personal som sliter dag ut och dag in med att hålla verksamheten igång får synas och få den uppskattning som de faktiskt förtjänar!

Vi vill också tacka alla företag som sponsrar vår verksamhet och som kom och visade upp sig i olika montrar i vår cafeteria under dagen. Det var kul att få träffa så många av er och att få lära oss lite mer om vad ni gör. Våra sponsorer sysslar med vitt skilda och spännande saker där de tillverkar och säljer allt från komponenter till flygplan och tåg till mediciner, läkemedel och till och med viagra.

Ett stort tack vill vi också rikta till er besökare som tog er tid att ställa frågor till vår personal och våra studenter. Att ni tycker att vår verksamhet är spännande och intressant gör att personal och elever får en extra boost. Ibland fastnar man i gamla hjulspår och då är det bra om någon utifrån kommer och ger ny inspiration och energi – och det är precis vad ni har gjort den här gången. Så tack för det!

En annan sak som är väldigt häftig är att se våra elever så stolta över att gå på vår Academy. Man kunde verkligen se hur de sträckte på ryggarna och hur det lös i ögonen på dem. Det är sådana här stunder som får våra elever att växa och det är något vi är väldigt tacksamma över.

På återseende nästa gång vi har öppet hus!